Het laatste nieuws

HTTP vs HTTPS

HTTPS vs HTTP Het verkeer over het internet ging in het verleden altijd over het HTTP protocol. Tegenwoordig zijn steeds meer sites voorzien van een certificaat. Als een website voorzien is van een certificaat gaat het verkeerd over het HTTPS protocol. Dit protocol...

Lees meer

Performance test

Wat is een performance test We hebben vandaag een performance test uitgevoerd op onze eigen website. Er zijn verschillende soort performance testen. We hebben ervoor gekozen om een load test uit te voeren. Daarmee krijg je een objectief inzicht in de gemiddelde...

Lees meer

Laatste berichten

Webdesign

Wij ontwerpen en realiseren uw website. Deze website is direct geschikt voor meerdere apparaten omdat wij al onze producten responsive ontwerpen.

Meer Info →

Hosting

Naast het ontwerp van uw website zullen wij deze ook hosten op ons platform. Onze hosting partner heeft een stabiel platform met een 99,99% uptime garantie.

Meer Info →

Email

Met onze email diensten kunt u mailen via uw eigen domein. Dit geeft uw bedrijf een betrouwbare en professionele uitstraling richting uw klanten.

Meer Info →

Onderhoud & Beheer

Vaak wordt vergeten dat uw website onderhouden moet worden. Onderhoud is cruciaal zodat uw website in de lucht en bruikbaar blijft in de snel veranderende tijd.

Meer Info →

Vindt u het tijd voor een nieuwe website? Laat het ons weten

Nieuwsbrief

Contact

De Mississippi 6, 5152 VV Drunen

info@aoo-onlinesolutions.nl

KVK 69152047