Webdesign

U bent een starter en u wilt online bekendheid? U heeft jaren geleden een website laten ontwikkelen maar deze vervolgens niet meer aangepast naar actualiteit (zowel technisch als qua content)?

Wij realiseren een design van uw nieuwe website of een redesign van uw huidige website. Daarnaast zorgen we er voor dat u vindbaar wordt tussen al uw concurrenten door middel van SEO (search engine optimalization). Onze website worden op zo’n wijze opgebouwd (responsive design) dat ze goed werken op allerlei verschillende devices zoals desktops, tablets en telefoons.

l

Webdesign

Wilt u een totaal nieuwe website dan ontwikkelen wij deze op basis van uw wensen. De basis voor het ontwerp wordt gevormd door uw eigen huisstijl. Een tweede belangrijke input is het doel van uw website. Wat wilt u ermee bereiken?

Op basis van uw huisstijl en doel zullen wij een voorstel doen voor een design. Na akkoord op dit ontwerp zullen we deze doorontwikkelen tot een volwaardige website.

Parallel hieraan gaat u aan de slag met de boodschap die u wilt verkondigen op uw website. Wij laten dit bewust door u zelf doen omdat u het dichtst bij uzelf als kleine zelfstandige blijft en op deze wijze ook herkenbaar bent voor uw klanten. Natuurlijk zullen wij u teksten beoordelen en indien nodig optmaliseren voor online gebruik.

Mocht u nog geen huisstijl hebben dan kunnen we op basis van uw bedrijfslogo en -kleuren natuurlijk ook een design maken.

Website redesign

U heeft jaren geleden een mooie website laten ontwikkelen en hier veel geld voor betaald. Maar deze website is niet geschikt voor mobiele apparaten. Wij begrijpen dat u het moeilijk vind om afstand te doen van deze website.

Wij kunnen u helpen om uw huidige website technisch zo aan te passen dat deze zijn identiteit behoud maar dat deze wel geoptimaliseerd wordt voor de huidige technieken en alle devices. Zo wordt uw oude website dus technisch gerenoveerd.

Op het moment dat u met deze vraag bij ons komt, zullen wij uw website technisch beoordelen om te beoordelen of het een financieel zinvolle optie is. Wij zullen dit beoordelen op basis van de complexiteit van uw huidige website.

U

Search Engine Optimalization (SEO)

Door ons opgeleverde websites zijn standaard geoptimaliseerd om goed te scoren in de zoek machines zoals Google en Bing. We houden hiermee al rekening in het ontwerp van de website. Daarnaast is ons platform ook zo ingericht dat dit bijdraagt aan een goede score in zoekmachines. Via het content management systeem kunt u uiteindelijk ook zelf bijdragen in een nog betere vindbaarheid van uw eigen website door goede en relevante content te schrijven en toe te voegen aan uw website.

Responsive

Gemiddeld is minimaal de helft van alle website bezoeken met een telefoon of tablet. Het is daarom erg belangrijk dat uw site goed leesbaar is en goed
functioneert op een mobiel apparaat.

Uw website wordt ontwikkeld met dat in het achterhoofd. Daarnaast worden onze websites altijd getest op verschillende apparaten om te verifieren dat we waarmaken wat we beloven. Zo weet u zeker dat uw website er op een telefoon of tablet goed uitziet en functioneert.

Content Management

Onze diensten ondersteunen standaard de mogelijkheid dat u zelf content kunt toevoegen aan uw webiste. Of u dit doet is uw eigen keuze en ook afhankelijk van het doel van uw website. Nieuwe content zorgt voor betere zoekresultaten, dus dit is wel een overweging.

U kunt bij nieuwe content bijvoorbeeld denken aan nieuwsberichten of een blog. Daarnaast kunt u klant recensies toevoegen of bijvoorbeeld uw portfolio tonen op het uw website.

Vindt u het tijd voor een nieuwe website? Laat het ons weten

Nieuwsbrief

Contact

De Mississippi 6, 5152 VV Drunen

info@aoo-onlinesolutions.nl

KVK 69152047