Onderhoud & Beheer

Z odra u bij ons een website afneemt, neemt u meer af dan alleen een eenmalig product. U neemt een dienst af, dat wil zeggen dat u de website afneemt inclusief het onderhoud en beheer hierop. Door deze dienst aan te bieden, heeft u niet eenmalig een hoge kostenpost voor de realisatie van de website. U betaald hiervoor immers een vast, laag bedrag per jaar.

Wij hanteren dit model omdat wij kiezen voor langdurige klantrelaties en een optimale online oplossing zonder dat u er omkijken naar heeft. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met uw website om wat voor reden dan ook, dan is er geen man overboord. Wij verzorgen dagelijks backups van uw website.  Wij ontzorgen u op het gebied van de online solution die u bij ons afneemt. Na realisatie van de website begint het eigenlijk pas. De onderstaande services zijn standaard onderdeel van onze diensten.

Updates

Uw website bestaat uit verschillende componenten. Deze componenten moeten continue geupdate worden, net zoals uw eigen computer. Op deze wijze kunnen we voorkomen dat uw website gehacked wordt. Daarnaastwordt op deze wijze uw website ook telkens een beetje beter en gaat hij mee met de tijd.

Performance

Trage websites zijn ergernis nummer 1 bij bezoekers. Daarom nemen we performance van uw website al mee in het ontwerp er van. Een vast onderdeel van onze dienst is performance monitoring op uw webiste. Zo weten wij altijd wat de response- en laadtijden van uw website zijn.

Beschikbaarheid

Uw website moet natuurlijk altijd beschikbaar zijn. Om dit te kunnen bewaken, monitoren we uw website continu. Op deze wijze weten we altijd of uw website bereikbaar is en of deze correct wordt weergegeven. Ook deze monitoring is standaard onderdeel van onze diensten.

Vindt u het tijd voor een nieuwe website? Laat het ons weten

Nieuwsbrief

Contact

De Mississippi 6, 5152 VV Drunen

info@aoo-onlinesolutions.nl

KVK 69152047