Hosting

U w website moet natuurlijk op het internet staan. Wij verzorgen deze locatie voor u. Wij werken hiervoor samen met de ervaren en betrouwbare hosting partner Transip. Onze websites draaien op servers in hun datacenter. Op deze manier kunnen wij dezelfde stabiliteit garanderen en is uw website vrijwel altijd beschikbaar.

Hosting

Om uw website te hosten huren wij infrastructuur bij Transip. Zij verzorgen zogezegd “het ijzer” van de de hosting. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer op de internetlijn naar het
datacenter en het operationeel houden van de het platform waar onze servers op draaien.

Onze hosting partner geeft een uptime garantie van 99,99% op de servers. Hierdoor zal uw website vrijwel altijd beschikbaar zijn.

Op deze servers hebben wij zelf het volledige beheer. Wij doen de installatie van de servers en van uw website. U krijgt toegang tot het content management systeem van uw website. Maar u krijgt geen toegang tot de servers. Wij kiezen hier voor omdat de servers op deze wijze beter af te schermen zijn en hierdoor het platform stabieler is.

Domeinregistratie

Naast de hosting verzorgen wij ook de registratie van een domeinnaam. Wij adviseren u in de beste keuze voor uw bedrijf. Uw wordt en blijft eigenaar van de domeinnaam, de zogenaamde domeinnaam houder. Wij zullen zelf dienen als administratief en technisch contactpersoon. Dit alles om u maximaal te ontzorgen zonder dat u zelf het recht op de domeinnaam verliest.

Na registratie van de domeinnaam zullen wij de domeinnaam gaan koppelen aan uw website en indien gewenst ook aan uw email oplossing.

Heeft u op dit moment al een domeinnaam die u wilt gebruiken? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat deze domeinnaam verhuisd wordt naar ons platform.

Vindt u het tijd voor een nieuwe website? Laat het ons weten

Nieuwsbrief

Contact

De Mississippi 6, 5152 VV Drunen

info@aoo-onlinesolutions.nl

KVK 69152047