Email

N aast webdesign diensten bieden we ook email diensten aan. Het is natuurlijk belangrijk voor het opbouwen van uw merk dat u ook email verstuurt via uw domeinnaam en niet via een Gmail of Outlook adres. Wij willen u ontzorgen en bieden daarom ook email diensten aan zodat u op één plaats terecht kunt voor uw online oplossingen. We kennen een drietal diensten.

9

Mail Forward

Mail forward wil zeggen dat mail, verstuurd naar een bepaald adres, bijvoorbeeld info@uwbedrijf.nl doorgestuurd wordt naar een adres van uw keuze. Zo kunt u uw eigen email adres blijven gebruiken maar kunt u naar uw klanten met mail via uw eigen domein professionaliteit en vertrouwen uitstralen.

Email Box

Wilt u een aparte mailbox, maar heeft u slechts een beperkt aantal mailboxen nodig dan kunt u gebruik maken van onze mailbox dienst. Uw krijg dan een aantal mailboxen tot uw beschikking waar u mail adressen van uw domein aan kunt koppelen. Zo kunt u prive en zakelijke mail gescheiden houden.

w

Groupware

Heeft u een aantal medewerkers in dienst en wilt u ook bijvoorbeeld online kunnen samenwerken of elkaars agenda kunnen zien en delen? Dan is groupware de juiste oplossing voor uw. Wij maken hiervoor gebruik van de dienst Google Apps. Wij regelen voor u de koppeling tussen uw domein en de dienst van Google.

Vindt u het tijd voor een nieuwe website? Laat het ons weten

Nieuwsbrief

Contact

De Mississippi 6, 5152 VV Drunen

info@aoo-onlinesolutions.nl

KVK 69152047