ONZE DIENSTEN

AOO Online Solutions biedt een breeed scala aan online diensten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe website of een redesign van uw huidige website, wij verzorgen het voor u. Omdat wij van mening zijn dat ook het MKB recht heeft op een goede en efficiënte website, richten wij ons primair op het midden- en kleinbedrijf.

We bieden een betaalbare oplossing voor de online vraagstukken van het MKB. Aangezien wij ook tot het MKB behoren, maar wel jarenlang ervaring hebben in corporate omgevingen kunnen wij u perfect van de juiste online  oplossing voorzien. Wij bieden totaaloplossingen in een dienstenpakket, om u op deze wijze maximaal te ontzorgen. Onderstaande diensten kunnen onderdeel zijn van deze totaaloplossing.

U bent een starter en u wilt online bekendheid? U heeft jaren geleden een website laten ontwikkelen maar deze vervolgens niet meer aangepast naar de actualiteit (zowel technisch als qua content)?

Wij maken een design of redesign vooro uw website. We snappen dat u vindbaar wil zijn tussen al uw concurrenten. Daarom passen wij al in het ontwerp SEO (search engine optimalization) toe.

Onze websites zijn standaard direct geschikt voor mobiele devices, omdat ze een responsive design hebben. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verschillende versies die u actueel moet houden.

Meer Info

Uw website moet ergens op internet gehost worden. Wij zorgen voor uw hosting. Wij werken hiervoor samen met de ervaren en betrouwbare hosting partner TransIP. Zij geven ons een uptime garantie van 99,99%, uw site is dus vrijwel altijd bereikbaar.

Naast de hosting verzorgen wij ook de registratie van een domeinnaam. Wij adviseren u in de beste keuze voor uw bedrijf. U wordt en blijft eigenaar van de domeinnaam, de zogenaamde domeinnaamhouder.

Meer Info

Voor het opbouwen van uw naamsbekendheid en het uitstralen van professionaliteit en vertrouwen is het goed om uw email te ontvangen via uw eigen domein. Zo gaan klanten u herkennen en het geeft vertrouwen dat u, uw zaken op order heeft.

Binnen ons totaalpakket kunnen wij u ook adviseren over wat voor u de beste email oplossing is. De email dienst is te verkrijgen in verschillende vormen.

Meer Info

Na realisatie van de website begint het eigenlijk pas. Uw website moet actueel blijven voor wat betreft content. Daarnaast moet uw website ook technisch onderhouden worden. Door onder andere beveilingsupdates en performance monitoring uit te voeren.

Wij kiezen er voor om uw website als dienst aan te bieden inclusief het technische Onderhoud & Beheer.  Door deze dienst voorkomt u een eenmalige hoge kostenpost voor de realisatie van de website. U betaalt een klein bedrag per maand of per en hier krijgt u het Onderhoud & Beheer bij.

Meer Info

U heeft een droom, Wij helpen u op weg

Neem vandaag nog contact met ons op