Wie zijn wij

Onze visie

Elk bedrijf, hoe klein ook verdient zijn eigen website. Maar met alleen de website bent u er niet, deze moet gehost worden op het internet. Daarnaast moet u website snel op de telefoon of computer van uw (potentiele) klanten geladen worden en wilt u beschermt zijn tegen de dreiging van hackers.

Wij hebben een concept ontwikkelt waardoor we tegen lage kosten u een mooie website kunnen bieden die tevens voldoet aan de bovenstaande punten. Hierdoor wordt uw website betaalbaar zonder in te leveren op kwaliteit of snelheid. Om uw eenmalige kosten bij de startup van uw bedrijf te drukken bieden we onze producten daarnaast aan via een dienst. Hierdoor bent u altijd verzekerd van optimale snelheid en beveiliging en maximale beschikbaarheid.

Ons verhaal

AOO Online Solutions is onderdeel van QA-lity en opgericht door Ton Kunen. Hij houdt zich al sinds het begin van deze eeuw bezig met webdesign. Altijd als hobby, maar sinds 2016 in een serieuzere vorm. Naast de activiteiten voor AOO Online Solutions werkt hij als freelance Continuous Testing Consultant en Testmanager voor QA-lity. Het leveren van kwaliteit zit dan ook in zijn genen.

Onze Technologie

Wij ontwikkelen onze websites bovenop het WordPress platform. Zegt u dit niets, geen probleem! Dit platform wordt gebruikt voor zo’n 25% van de websites op het internet, groot en klein.

Het groot, het is goed en het zal niet zomaar meer verdwijnen. U weet dus dat u kunt vertrouwen op de fundering van uw website.

Vindt u het tijd voor een nieuwe website? Laat het ons weten

Nieuwsbrief

Contact

De Mississippi 6, 5152 VV Drunen

info@aoo-onlinesolutions.nl

KVK 69152047